\
overzicht

Nieuws

zo ziet het beeldscherm eruit op de smartphone bij asset tracking

Nooit meer zoeken

Conview Care kan 'asset tracking' toevoegen aan het domoticasysteem in de zorg. Met kleine sensoren aan de hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, kan de verzorger in één oogopslag zien waar het is. Niet meer zoeken dus!

Team Conview Care, Marcel van Kreuningen, Tim van Santen, Djwoi Derks, Vincent Babay, Marc van der Boon, Stefan Meurs, Edwin Hattuma, Melvin Hendriks, Bootsie Vlot, Angelo Rustenhove

Wijzigingen in team Conview Care

Per 1 maart vertrekt Tim van Santen bij Conview Care. Begin dit jaar trad Marc van der Boon in dienst in de rol van assistent projectleider.

Techniek Nederland Conview Care Leertouwer

Tim van Santen in webinar Techniek Nederland

Tim van Santen spreekt dinsdag 17 november tijdens een webinar van Techniek Nederland over het effect van de wet Zorg en Dwang op de installatie van sensoren en camera's.

Snel geïnstalleerd alarmeringssysteem voor ‘corona-opvanglocatie’

Conview Care verving razendsnel het oude afgeschakelde alarmsysteem van Topaz, locatie Groenhoven in Leiden voor een nieuwe actieve alarmering. De locatie werd gereedgemaakt om ouderen tijdelijk op te vangen tijdens Corona.

smart sensor stelt verzorgende zelf in met domotica app

Smart Sensor App Conview Care

Conview Care staat voor: zien, begrijpen, gebruiken.

Certificaat NEN 7510 voor informatiebeveiliging behaald!

Conview Care is 'NEN 7510: 2017' gecertificeerd! We voldoen aan de nieuwste Nederlandse norm voor informatiebeveiliging.

Veilige vrijheid binnen de Wet zorg en dwang

Veilige vrijheid binnen de Wet zorg en dwang.

Hackathon Leertouwer

Technologie in de zorg: zo wordt het een succes

Nieuwe inzichten krijg je soms door op een frisse manier met een probleem aan de slag te gaan. Als deelnemer aan Dutch Hacking Health heb ik dat onlangs gedaan. Het resultaat van ons team licht ik in dit blog graag toe. Op de stelling hoe je succesvol zorgtechnologie omarmt, bedachten wij 3 stappen: 1. Laat zorgprofessionals experimenteren; 2. Zorg voor “buddy’s”; 3. Oefenen met funfactor.

Zorgspectrum Leertouwer

ZorgSpectrum zet eerste stap naar merkonafhankelijke zorgdomotica

Via een creatieve vorm, in no-time ons adviestraject functioneel inzetten.

leertouwer medewerkers

90 jaar Leertouwer

Conview Care is een merkonafhankelijke zorgoplossing en hoort bij Leertouwer. Dit jaar bestaat Leertouwer 90 jaar! Conview Care viert dat natuurlijk ook mee.

Beleeftuin Vijverhof

Beleeftuin beter bereikbaar door zorgtechnologie

Meer vrijheid en meer genieten. Zorgcentrum Vijverhof in Bodegraven gebruikt de Conview Care zorgdomotica. In Vijverhof passen zij dit slim toe en zo zijn er zelfs afdelingen open gegaan. De bewoners genieten meer van hun leven door hun grotere vrijheid. Weten hoe dit tot stand kwam?

Marcel van Kreuningen Conview Care Leertouwer

Welkom Marcel van Kreuningen in Conview Care team

Per 1 mei 2018 is Marcel van Kreuningen bij Leertouwer in dienst gekomen als Business unit manager Conview Care. Met zijn komst zet Leertouwer een volgende stap in de professionalisering en groei van de zorgdomotica oplossing Conview Care.

Zorgtechnologie vereist lef!

“Met de juiste dosis lef en investering kan er door het inzetten van zorgtechnologie daadwerkelijk een verschil worden gemaakt voor betere zorg.”

Zorg en ICT 2018, Conview Care stand a117

Conview Care staat ook dit jaar weer op de Zorg en ICT beurs in Utrecht. Graag tot ziens op onze stand!

Kwaliteit van leven en toezicht door de IGJ, een mooie ontwikkeling

Steeds meer zorgorganisaties maken gebruik van zorgdomotica, een goede ontwikkeling als je het mij vraagt! Echter is de organisatie rondom het gebruik van zorgdomotica van groot belang.

Financieel Dagblad: sensoren voor senioren

Het Financieel Dagblad maakte een reportage over Savelberg, ‘het verpleeghuis van de toekomst’. Leertouwer speelde een grote rol in de renovatie en inrichting van de domotica-oplossing.

Centralisatie nachtzorg

De virtuele nachtronde: rust en veiligheid

Wirwar van gebouwgebonden systemen, beheer via één platform

Wirwar van KNX systemen in één klap opgelost

BOQUE – referentiecase Emergis

Technische ondersteuning van personeel in zorginstellingen biedt steeds meer mogelijkheden.

Sinds 1929 brengen we met Leertouwer comfort door techniek. Eerst als elektricien van licht- en schelinstallaties. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT.

Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen we jouw comfort verhogen? We willen dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 180 medewerkers zich iedere dag voor in. We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie.

Onze klanten waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al meer dan 90 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy