\
04 april 2020

Smart Sensor App Conview Care

‘Zien, begrijpen, gebruiken’

Omdat de zorgbehoefte van een clënt regelmatig wisselt, moet de smart sensor ook steeds opnieuw afgesteld worden. Dat afstellen doet de ICT-afdeling of een externe partij. Dit kost tijd waardoor de veiligheid van de bewoner niet altijd gewaarborgd blijft.

Voor een zorgprofessional is het handiger om zelf functies aan of uit te zetten. Daarom ontwikkelden wij de gebruikersvriendelijke smart sensor app. Je speelt dan direct in op acute veranderingen. De cliënt blijft veilig. Of het nu in de verpleeghuiszorg, GGZ of GHZ is.  En dit allemaal volgens het zorgplan.

Nieuwe functionaliteiten die wij ontwikkelen in deze applicatie zijn:

In de app beheert en bedient de zorgprofessional zelf de volgende functies:

  • Tijdsvenster instellen;
  • Functie: ‘kamer verlaten’ (de)-activeren;
  • Functie: ‘uit-bed-detectie’ instellen en de gevoeligheid ervan;
  • Volume en tijdsduur van de basis geluidsdetectie;
  • Woningen toewijzen aan een afdeling en vervolgens aan de zorgprofessional.

NIEUW: eenvoudig intekenen van detectievelden op het moment dat het bed wordt verschoven in de kamer. Zorgprofessionals kunnen nu zelf ‘uit-bed-detectie’ instellen rondom het bed, ook als het bed verplaatst.

Bestandstype: pdf.

Iedereen op één lijn: zorgdomotica succesfactor #1

Technologie in de zorg. Iedereen vindt er iets van. Hoe ga je om met alle verschillende mensen en meningen binnen een zorgorganisatie? Lees onze tips in deze brochure.

Ander interessant nieuws:

zo ziet het beeldscherm eruit op de smartphone bij asset tracking

Nooit meer zoeken

Conview Care kan 'asset tracking' toevoegen aan het domoticasysteem in de zorg. Met kleine sensoren aan de hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, kan de verzorger in één oogopslag zien waar het is. Niet meer zoeken dus!

Team Conview Care, Marcel van Kreuningen, Tim van Santen, Djwoi Derks, Vincent Babay, Marc van der Boon, Stefan Meurs, Edwin Hattuma, Melvin Hendriks, Bootsie Vlot, Angelo Rustenhove

Wijzigingen in team Conview Care

Per 1 maart vertrekt Tim van Santen bij Conview Care. Begin dit jaar trad Marc van der Boon in dienst in de rol van assistent projectleider.

Techniek Nederland Conview Care Leertouwer

Tim van Santen in webinar Techniek Nederland

Tim van Santen spreekt dinsdag 17 november tijdens een webinar van Techniek Nederland over het effect van de wet Zorg en Dwang op de installatie van sensoren en camera's.

Sinds 1929 brengen we met Leertouwer comfort door techniek. Eerst als elektricien. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT.

Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen we jouw comfort verhogen? We willen dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 180 medewerkers zich iedere dag voor in. We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie.

Onze klanten waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al meer dan 90 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy