\
04 april 2020

Smart Sensor App Conview Care

‘Zien, begrijpen, gebruiken’

Door de wisselende zorgbehoefte moet de smart sensor steeds opnieuw afgesteld worden door de ICT-afdeling of een externe partij. Dit kost tijd waardoor de veiligheid van de bewoner niet altijd gewaarborgd blijft.

Daarom ontwikkelden wij de gebruikersvriendelijke smart sensor app waarmee de zorgprofessional zelf functies aan- of uitzet. Je kunt direct meebewegen met veranderingen die acuut ontstaan. En dit allemaal volgens het zorgplan.

Nieuwe functionaliteiten die wij ontwikkelen in deze applicatie zijn:

In de app beheert en bedient de zorgprofessional zelf de volgende functies:

  • Instellen van een tijdsvenster
  • Functie kamer verlaten (de)-activeren
  • Functie uit-bed-detectie en de gevoeligheid
  • Volume en tijdsduur van de basis geluidsdetectie
  • Woningen toewijzen aan een afdeling en vervolgens aan de zorgprofessional.

NIEUW: eenvoudig intekenen van detectievelden op het moment dat het bed wordt verschoven in de kamer. Zorgprofessionals kunnen nu zelf uit-bed-detectie instellen rondom het bed, ook als het bed verplaatst.

Ander interessant nieuws:

Techniek Nederland

Tim van Santen in webinar Techniek Nederland

Tim van Santen spreekt dinsdag 17 november tijdens een webinar van Techniek Nederland over het effect van de wet Zorg en Dwang op de installatie van sensoren en camera's.

Snel geïnstalleerd alarmeringssysteem voor ‘corona-opvanglocatie’

Conview Care verving razendsnel het oude afgeschakelde alarmsysteem van Topaz, locatie Groenhoven in Leiden voor een nieuwe actieve alarmering. De locatie werd gereedgemaakt om ouderen tijdelijk op te vangen tijdens Corona.

Smart Sensor App

Smart Sensor App Conview Care

Conview Care staat voor: zien, begrijpen, gebruiken.

Sinds 1929 brengen we met Leertouwer comfort door techniek. Eerst als elektricien van licht- en schelinstallaties. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT.

Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen we jouw comfort verhogen? We willen dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 180 medewerkers zich iedere dag voor in. We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie.

Onze klanten waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al meer dan 90 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy