\
01 juni 2018

Welkom Marcel van Kreuningen in Conview Care team

Directeur René van der Boon: “We zijn heel enthousiast over de komst van Marcel. Hij kent de processen bij zorginstellingen van binnenuit. Dat gecombineerd met zijn kennis van zorgtechnologie, vind ik zijn komst een aanwinst voor het team Conview Care. Onze propositie is heel functioneel gericht. Met Marcel’s ervaring zijn we in staat nog sneller en beter een passende oplossing te adviseren aan zorginstellingen.”

Marcel van Kreuningen heeft verschillende functies bekleed op het snijvlak van techniek, zorg, management en commercie. De laatste 12 jaar was hij actief op het gebied van zorgtechnologie en communicatiesystemen. “Ik heb een passie voor techniek waarbij ik veel waarde hecht aan de praktische toepassing. Conview Care is een uniek en onderscheidend concept. Er liggen veel kansen voor zorginstellingen in ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg om bestaande techniek slimmer in te zetten. Ik ben er van overtuigd dat we met het Conview Care team hier een waardevolle bijdrage aan gaan leveren.”

We staan graag voor u klaar.

Djowi Derks Conview Care Leertouwer

Djowi Derks

procesmanager

Een tevreden klant met de best passende oplossing door een optimaal klantproces. Dát is waar ik van geniet. Mijn ambitie is een onderscheidende bijdrage leveren aan het optimaliseren van het werkproces en succes van Conview Care in de zorgmarkt.

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy