\

Van technologie naar totaaloplossing

Wij onderscheiden ons door de vertaalslag te maken van complexe technologische toepassingen naar een functionele gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor de zorgprofessional. De basis is onze software waarin verschillende hard- en software op het gebied van domotica en ICT samenwerken. Doordat wij alle technieken bundelen tot 1 gebruiksvriendelijke omgeving, is de techniek voor iedereen binnen uw organisatie te gebruiken. Ongeacht de technische kennis.
Alle toegepaste technologie├źn laten we door middel van onze intelligente software met elkaar samenwerken. Dit zijn de zorgalarmering, slimme sensoren, personenalarmering en leefcirkels. Ook de onderliggende systemen die al deze functionaliteiten mogelijk maken, zoals netwerken, telefonie en wifi, passen we toe binnen de Conview Care-oplossing. We integreren zowel nieuwe als bestaande systemen. Dit levert grote flexibiliteit op waardoor niet de techniek de mogelijkheden bepaalt, maar u vanuit het zorgproces bepaalt welke technologie wordt ingezet. Met de inzet van onze totaaloplossing bent u toekomstbestendig.

Training voor zorgprofessionals

Zorgprofessionals zijn geen technici, ze zijn opgeleid om goede en veilige zorg te verlenen. Wanneer een zorginstelling besluit over te gaan naar nieuwe technieken in de zorg, vinden wij dat dit proces goed begeleid moet worden. De inzet van zorgdomotica wordt pas een succes als de zorgprofessional weet hoe hiermee om te gaan.

Om zorgdomotica succesvol in te voeren, zorgt onze implementatiemanager dat de zorgprofessional vanaf het begin goed begeleid wordt in het gehele proces. Uit ervaring blijkt dat op deze manier de zorgprofessional er direct een gevoel bij krijgt en daardoor wordt de techniek sneller omarmd tijdens het zorgproces.

Leidinggevende zorgtechnologie Siloah Rijssen
Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy