\
Leer ons kennen

Over ons

Samenwerken is samen groeien en samen leren

De zorg en het zorgproces zijn dynamisch. Deze dynamiek is een constante waarin ieder vanuit haar eigen kennis en kunde een bijdragen levert. Van elkaar en van deze dynamiek leren, dit communiceren en concretiseren resulteert in een gezamenlijke groei.

Elkaar vertrouwen door transparantie en oprechtheid.
Vertrouwen is de basis voor de succesvolle samenwerking.

Onze medewerkers

Djowi Derks Conview Care Leertouwer

Djowi Derks

procesmanager

Een tevreden klant met de best passende oplossing door een optimaal klantproces. Dát is waar ik van geniet. Mijn ambitie is een onderscheidende bijdrage leveren aan het optimaliseren van het werkproces en succes van Conview Care in de zorgmarkt.

Waarom wij doen wat wij doen?

De zorg is dynamisch en wordt steeds zwaarder. De zorgvraag neemt toe terwijl er geen personeel bij komt. Tegelijkertijd verdienen bewoners dezelfde kwaliteit van zorg in een ‘thuis’-omgeving. En we streven naar een prettige en veilige werkomgeving voor de zorgprofessionals. Het is vaak een uitdaging om dit allemaal te realiseren. Wij willen met onze technologische oplossingen een bijdrage leveren om de kwaliteit van leven voor de bewoners hoog te houden én de veiligheid voor het personeel te waarborgen.

Hoe doen we dat?
We begeleiden zorgorganisaties in hun keuze voor de beste technische en functionele oplossing die past bij hun uitdagingen. Vanuit de visie op zorg en technologie die de zorgorganisatie zelf heeft, brengen wij samen met de zorgorganisatie de functionele wensen in kaart. Dit gebeurt in een mulitdisciplinaire groep die bijvoorbeeld bestaat uit zorgprofessionals, zorgtechnologen, medewerkers I&A, management en raad van bestuur. Samen vertalen wij de visie naar een zorgoplossing die wij als systeemintegrator leveren, implementeren en beheren.

Verpleeghuis Norschoten werkt ook met zorgdomotica zorgtechnologie
Norschoten

“Optimale nachtzorg door de inzet van slimme technieken."

Topaz

Elke cliënt hoogwaardige zorg geven vanuit één beheersbare domotica-oplossing.

  Partners van Conview Care

WelThuis zorgdomotica zorgtechnologie
WelThuis

Optimale nachtzorg door de inzet van slimme technieken.

Savelberg zorgtechnologie zorgdomotica domotica
Zorgpartners

Zo veel mogelijk autonomie en bewegingsvrijheid realiseren, dat is onze visie.

Contact opnemen

leertouwer zorgdomotica zorgtechnologie

Sinds 1929 brengen we met Leertouwer comfort door techniek. Eerst als elektricien van licht- en schelinstallaties. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT.

Onze aanpak is bijzonder. Het gaat ons niet om de techniek. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen we jouw comfort verhogen? We willen dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek. Daar geloven wij in. Hier zetten onze ruim 180 medewerkers zich iedere dag voor in. We richten ons op de markten wonen, werken, zorg en industrie.

Onze klanten waarderen ons als een goede en betrouwbare partner. Inmiddels staan wij al meer dan 90 jaar voor onze klanten klaar. En wij blijven ons inzetten voor het realiseren van jouw wensen in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Niet voor niets is onze missie: duurzaam verbinden.
Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy