\

Actuele thema’s die ons verbinden

U bent niet op zoek naar een technische oplossing maar een functionele oplossing. Een oplossing die werkt in de praktijk voor zowel zorgmedewerkers, zorgprofessionals als bestuurders. Vanuit uw zorgvisie kijken we welke thema’s er spelen binnen uw zorgorganisatie. Per thema zijn er gewenste functionaliteiten. Aan de hand van deze functionaliteiten bekijken wij merkonafhankelijk met welke techniek we die functionaliteiten het beste kunnen invullen.

Wet Zorg en Dwang

Deze wet is gericht op psychogeriatrische cliënten en cliënten met een verstandelijke beperking. De kern is: ‘nee, tenzij’. Het gaat om het uitgangspunt dat dwangmaatregelen niet thuis horen in de zorg voor ouderen en verstandelijk beperkten. Gevaarlijke situaties moeten altijd met vrijwillige zorg worden opgelost, ook bij ernstig probleemgedrag. De wet geldt niet alleen in instellingen, maar ook voor zorg aan huis. De wet regelt dat cliënten alleen zorg krijgen die in het zorgplan is opgenomen en waar de cliënt mee instemt.

Download ons whitepaper >>

ouderenzorg Wet Zorg en Dwang

Paniekalarmering

Personeelsveiligheid

Als zorgmedewerker kom je soms in situaties waar je eigen veiligheid op het spel staat. Je wilt dan snel hulp inroepen van je collega’s. Met paniekalarmering van Conview Care kan dat. Deze techniek werkt altijd en overal. Zowel binnen de instelling als op het buitenterrein zien je collega’s waar je op dat moment bent. Ook als je in beweging bent. Bekijk in 1,5 minuut hoe dit werkt en vooral hoe veilig het is.

Paniekalarmering

Plug & Play

Op afstand instelbaar

Wees flexibel en voorbereid op een verandering in de zorgvraag. Dit kan met Conview Care. Je schaalt vanuit de basis eenvoudig op met nieuwe technieken. Deze kan je op afstand softwarematig aanpassen. Denk aan het aan- en uitzetten van geluidsdetectie, actieve en passieve alarmering, beddetectievelden. Daarnaast kun je opschalen met wearables, een slimmatras of slim incontinentie materiaal. De mogelijkheden zijn oneindig en afhankelijk van de zorgvraag. Het voordeel van deze oplossing is, dat de zorginstelling niks hoeft aan te passen in de kamer van de bewoner en dus alles op afstand gerealiseerd kan worden.

Lees meer in onze whitepapers.

Plug & Play
Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy