\
Aanwezig voor iedereen

Verpleeghuiszorg

Nieuw! Zo simpel werkt onze smart sensor app

De kwaliteit van leven in de verpleeghuiszorg verhogen.

Dit gebeurt door onder andere het veiligheidsgevoel en de veilige bewegingsvrijheid te vergroten. Deel het dag- en nachtritme slim en veilig in, en verhoog de zelfredzaamheid en eigen regie.

Zorgtechnologie is hierin van grote toegevoegde waarde. Niet als losse systemen maar als één integrale merkonafhankelijke oplossing. Van een functioneel advies naar een oplossing in de Verpleeghuiszorg.

Norschoten

“Optimale nachtzorg door de inzet van slimme technieken."

Visie op uw zorgomgeving

In de verpleeghuiszorg draait het om het bieden van kwaliteit van leven. Dit betekent een nauw samenspel tussen de zorgvrager, de zorgverlener en de omgeving waarin de zorg verleend wordt. In dit samenspel heeft zorgtechnologie onmiskenbaar een plaats.

Functionele wens

Praten over zorgtechnologie mag niet vanuit de techniek gebeuren. Het gezamenlijke vertrekpunt moet het welzijn en welbevinden van de cliënt zijn. Direct gevolgd door de prettige en veilige werkomstandigheden van de zorgprofessional. Technologie ondersteunt hierin en geeft informatie waarmee zorgprocessen slimmer ingericht kunnen worden.

Interesse in Conview Care voor uw verpleeghuis?

Vincent Babay

sr. accountmanager

Vincent staat voor u klaar!

Samenwerken is samen leren en samen groeien:

Merkonafhankelijke oplossing

Technologie is steeds in ontwikkeling. De roep om flexibiliteit en schaalbaarheid van de technologie binnen een 24/7 zorgomgeving is sterk. Techniek moet ‘open’ zijn. Bij merkonafhankelijke zorgtechnologie draait het om interoperabiliteit. De mate van onderlinge verbinding en samenwerking van technologie.

 

Altijd in bedrijf

Een blijvende goede werking, vereist regelmatig uitgevoerd onderhoud en deskundig beheer. Wij voorzien u van een 24/7 service-omgeving voor uw oplossing en diverse andere technologische oplossingen in elektrotechniek en ICT.

Downloads

Bestandstype: pdf.

Mens, Middel, Organisatie

Hier vindt u alles over de succesfactoren bij de invoering van zorgdomotica

Bestandstype: pdf.

Whitepaper: Wet zorg en dwang

Zorgprofessional? Sinds 1 januari 2020 geldt de Wet zorg en dwang. Er wordt verwacht dat je op de hoogte bent van de wet. Er leven nog wel veel vragen. Collega Tim van Santen schreef deze whitepaper over de praktische toepassing.

Bestandstype: pdf.

Vitale zorg, flexibele technologie

Bekijk drie referentiecases in deze brochure. Een impressie hoe Conview Care werkt en in welke diversiteit.

Zorgpartners

Zo veel mogelijk autonomie en bewegingsvrijheid realiseren, dat is onze visie.

Topaz

Elke cliënt hoogwaardige zorg geven vanuit één beheersbare domotica-oplossing.

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Snel geïnstalleerd alarmeringssysteem voor ‘corona-opvanglocatie’

Conview Care verving razendsnel het oude afgeschakelde alarmsysteem van Topaz, locatie Groenhoven in Leiden voor een nieuwe actieve alarmering. De locatie werd gereedgemaakt om ouderen tijdelijk op te vangen tijdens Corona.

Smart Sensor App

Smart Sensor App Conview Care

Conview Care staat voor: zien, begrijpen, gebruiken.

Certificaat NEN 7510 voor informatiebeveiliging behaald!

Conview Care is 'NEN 7510: 2017' gecertificeerd! We voldoen aan de nieuwste Nederlandse norm voor informatiebeveiliging.

Copyright 2014 - 2020 | Proclaimer & privacy